HEJS

SIKRING OG REPARATION AF HEJS

Når det kommer til hejs på byggepladser, så er der ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Hvad end det gælder personhejs, materialehejs eller transportplatforme, så har vi den nødvendige erfaring og viden til at varetage opgaven.

Med DS Sikring og Service som din samarbejdspartner behøver du altid kun at kontakte én person for at få opgaven klaret – nemlig os. Vi kan håndtere alt fra vedligeholde og elinstallationer til fejlfinding og reparation.

Vi ved, at ingen opgave er den samme, og vi undersøger altid maskinerne med friske øjne. Dog ved vi også, at vores erfaring og kompetencer gør, at vi kan klare og løse langt de fleste problematikker.

VORES KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE:

EN Stillads og Hejs / Hejs.dk / loxam.dk / Ajos / Normas / Haki / Scanvogn / C G Jensen.

Vi giver altid en personlig og professionel service – og vi løser opgaver over hele landet. Der er som udgangspunkt ikke nogle opgaver, der er umulige at løse.

Udover reparationer udlejer vi også vores egne transportplatforme og materialehejs. Kort sagt; Hvis du står på byggepladsen og er stødt på et problem, så kontakt os.

Bliv kontaktet hurtigt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 29 91 72 11 eller sende os en e-mail til ds@dssikring.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.