Leje af byggestrøms­tavle og andre
maskiner

Har du brug for leje af byggestrømstavle til din byggeplads, eller står du og mangler nogle andre maskiner? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos DS Sikring og Service tilbyder vi udlejning af maskiner til byggepladser og lignende steder, og du har således mulighed for både leje af hejs, byggestrømstavle og lignende.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget

Vores virksomhed er beliggende i Præstø, men vi tilbyder vores services for kunder på både Sjælland, Jylland og Fyn og i resten af landet. Har du derfor en opgave til os, står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan håndtere alt lige fra byggestrømsinstallationer på byggepladser til udlejning af kabler og tavler. Derudover tilbyder vi også service, reparation og sikring af henholdsvis kraner og hejs, så du er godt sikret på byggepladsen.

Vores firma blevet etableret tilbage i år 2007, og vi har samlet set mere end 20 års erfaring inden for vores fag. Det betyder, at vi har en dybdegående viden og erfaring inden for forskellige materialer, fejlfinding og reparationer.

Kontakt os og indhent et tilbud på leje af byggestrømstavle

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil koste dig at leje en byggestrømstavle eller andet gennem os? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på udlejning af vores maskiner, og vi beregner også gerne en billig pris til dig, når vi ved mere om dine ønsker og behov.

Bliv kontaktet hurtigt

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Tøv endelig ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 29 91 72 11 eller sende os en e-mail til ds@dssikring.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.


    CVR 28 39 61 98

    © Copyright – All rights reserved.

    Til top