Materialehejs til stillads på byggepladsen

Når det kommer til hejs på byggepladser, så er der ikke den opgave vi ikke kan klare.

​Vores specialister finder den rette løsning

Har du behov for materialehejs på byggepladsen? Så kan du leje af os. Hos DS Sikring og Service får du en professionel og personlig service, som bliver skræddersyet til dine behov, uanset om det er på Sjælland, på Fyn eller i Jylland.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vores produkter er både testede og certificerede. Samtidig står vores erfarne team af specialister klar til at råde og vejlede dig i at finde en optimale løsning.

Fleksible, effektive og hurtige hejseløsninger

Vi tilbyder service, reparation og udlejning af hejs med videre, og vi har et bredt udvalg med forskellige kapaciteter og udstyr. Du kan for eksempel få en materialehejs med en ekstra lastedør. Den gør det muligt at læsse hejset fra tre sider, hvilket øger fleksibiliteten og effektiviteten i transportprocessen.

Alle materialehejser er designet til at sikre en hurtig og effektiv transport med høj hastighed. Det giver en jævn arbejdshastighed på byggepladsen. Materialehejsene styres via et kontrolpanel på lågen. Dermed får du fuld kontrol og let adgang til at håndtere transporten.​

​Kontakt os for at bestille materialehejs

Du er velkommen til at høre nærmere, hvis du ønsker en pålidelig løsning, der er skræddersyet til dine behov. Vi fortæller gerne mere om vores hejseløsninger. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede materialehejs til stillads.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • LF Stilladser
  • Barberens Stilladser
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt