Om os

DS Sikring og Service blev grundlagt i 2007. Dog har vi mere end 20 års erfaring.

Hvem er vi?

DS Sikring og Service blev grundlagt i 2007. Dog har vi mere end 20 års erfaring indenfor branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer. Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation. Vi håndterer alt fra byggestrøminstallationer på byggepladser til udleje af tavler og kabler.

Alt hvad der er på byggepladsen, kan vi fikse. Hvis det brænder på, er det derfor nemmest, bare at ringe til os med det samme. Med DS Sikring og Service behøver du kun én samarbejdspartner.

Arbejde og løsninger af højeste kvalitet

Vi udfører lovpligtig eftersyn på byggestrømtavler, hovedeftersyn på savcontainere, service af armeringsklippere samt alt lovpligtigt sikring på personhejs og materialehejs. DS Sikring og Service er ISO certificeret – og med mere end 20 års erfaring, er det de færreste, der kan udføre et bedre stykke arbejde.​

Vi har erfaring fra arbejde på store projekter såsom Storbæltsbroen og Øresundstunnelen og har udført kompliceret arbejde med byggestrøm, kraner og hejs for JMM Group og Skanska.

Montering, sikring og service af kraner og hejs

Hovedparten af vores arbejdsopgaver er med kraner og hejs på byggepladser. Der er ganske enkelt ikke den maskine, vi ikke kan håndtere eller det problem, vi ikke kan løse.

​Hvad end det gælder personhejs, materialehejs eller transportplatforme, så har vi den fornødne erfaring og viden. Desuden kan vi bistå med alt elarbejde i forbindelse med byggepladsen.​

All-round service

DS Sikring og Service fungerer som en god gammeldags altmuligmand. Udover sikring, reparation og montering udlejer vi også vores egne maskiner og materialer. Vi tilbyder udleje af blandt andet transportplatforme, materialehejs, kabler og tavler. Derudover arbejder vi på alle elinstallationer og kan bistå i de fleste tekniske gøremål. Kontakt os gerne, så finder vi en løsning.

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt