Personhejs til håndværkere og materialer

​Vi leverer kundetilpassede hejseløsninger

Har du behov for en effektiv personhejs til en byggeplads eller lignende? Så lad os lave en skræddersyet løsning, som passer til din arbejdssituation. Hos DS Sikring og Service tilbyder vi en professionel, men personlig service, som naturligvis bliver tilpasset alle dine ønsker, krav og behov.

Vi har mere end 20 års solid erfaring inden for vores fag, og vores hejseprodukter er både testede og certificerede. Samtidig står vores erfarne specialister klar med råd og vejledning. Vi kører gerne ud på Sjælland, på Fyn og i hele Jylland.

Pålidelige, kraftfulde og sikre hejser

Vi har specialiseret os i både service, reparation og udlejning af blandt andet personhejser, og vi kan tilbyde løsninger til alt fra mindre etageejendomme til højhuse. De kan også medbringe gods, byggematerialer og lignende. Du får naturligvis råd og vejledning i at vælge den rette personhejs, så du sikres et optimalt arbejdsmiljø og et effektivt byggeprojekt.

Vores personhejser er pålidelige, kraftfulde og sikre. Der er naturligvis en række sikkerhedsfunktioner, herunder en automatisk stopfunktion. Dermed sikres både håndværkere og materialer under løfteprocessen. Personhejsene er også hurtige, og dermed opstår der ikke unødige forsinkelser.

​Kontakt os for at bestille en personhejs

Du er velkommen til at indhente mere information om vores ydelser og hejseløsninger, og vi kommer gerne med et skræddersyet oplæg. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på en personhejs eller et andet produkt som eksempelvis materialehejs eller byggehejs.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • LF Stilladser
  • Barberens Stilladser
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt