Byggehejs til bygge- og renoveringsprojekter

​Vi tilbyder skræddersyede hejseløsninger

Skal du bruge en byggehejs på en byggeplads? Så lad os finde den rette løsning til dig. Hos DS Sikring og Service tilbyder vi en professionel og personlig service, som naturligvis bliver skræddersyet til dine behov. Vi kører gerne ud på både Sjælland, Fyn og Jylland.

Vi har mere end 20 års solid erfaring, og alle vores produkter og løsninger er testede og certificerede. Vores erfarne specialister står altid klar med råd og vejledning, så du kan få den bedste løsning.

Vi har speciale i alt fra service til udlejning

Vi tilbyder et bredt udvalg af hejser og platforme til byggepladser. Det kan være til både personer og materialer. Derudover tilbyder vi service, vedligeholdelse og reparation af hejsesystemer. Vi har stor erfaring med fejlfinding på både hejser og elinstallationer.

Vi tilbyder udlejning og service af blandt andet:

Vores samarbejdspartnere og faste kunder rækker blandt andet over Hejs.dk, Loxam, Haki, Scanvogn, Brink EL, Linco VVS, Bolas Stilladser og Heibing Stilladser med flere. Derudover har vi haft større projekter for blandt andet Storebæltsforbindelsen og Øresundsforbindelsen.

​Kontakt os for at høre mere om byggehejs

Du er velkommen til at få mere information om vores service og løsninger inden for hejseløsninger, og vi laver gerne en skræddersyet løsning, som passer til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede byggehejs.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • LF Stilladser
  • Barberens Stilladser
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt