Materialeplatform til personer og materialer

​Vi tilpasser vores hejseløsninger dine behov

Skal du bruge en materialeplatform til dit næste projekt? Så lad os levere en skræddersyet løsning til din byggeplads. Hos DS Sikring og Service tilbyder vi en personlig og professionel service, der bliver tilpasset alle dine særlige ønsker, krav og behov.

Vi har mere end 20 års solid erfaring inden for faget, og vores erfarne specialister står klar med råd og vejledning. Alle vores produkter er naturligvis testede og certificerede. Vi servicerer kunder på Sjælland, på Fyn og i hele Jylland.

Platformene sikrer et problemfrit arbejde

Vi har specialiseret os i både service og udlejning af materialeplatforme og andre byggehejser. Platformene er alsidige og fleksible, og derfor er de velegnede til mange forskellige arbejdsopgaver. De er især velegnede, hvis der ikke er adgang til en kran.

En materialeplatform kan håndtere både håndværkere, byggematerialer og værktøj, og den kan hæves og sænkes til forskellige niveauer i byggeriet. Dermed kan den anvendes til et væld af opgaver og være med til at skabe en sikker og problemfri arbejdsproces.​

​Kontakt os for at få en materialeplatform

Du er velkommen til at få en snak om vores materialeplatforme og andre hejseløsninger til byggepladser og lignende. Vi kommer gerne med råd og vejledning, og vi sammensætter også gerne en skræddersyet løsning.

Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på en materialeplatform eller en anden løsning.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • LF Stilladser
  • Barberens Stilladser
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt