Udlejning af hejs til stilladser og byggeprojekter

​Vi leverer certificerede hejsesystemer

Er du på udkig efter en leverandør, som tilbyder udlejning af hejs? Så har vi et bredt udvalg af hejsesystemer, som du kan leje. Hos DS Sikring og Service tilbyder vi en personlig og professionel service, der bliver tilpasset dine individuelle ønsker og behov.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget, og vi står klar med råd og vejledning. Vi er ISO-certificeret, og alle vores hejser er både testede og certificerede. Vi servicerer erhvervskunder på Sjælland, på Fyn og i hele Jylland.

Hejsesystemer til alle typer arbejdsopgaver

Vi er højt specialiseret inden for hejsesystemer til især byggepladser og lignende, og vi tilbyder udlejning af hejs. Du kan blandt andet leje personhejser, materialehejser og materialeplatforme.

Alle vores produkter er fleksible og velegnede til en bred vifte af arbejdsopgaver. Nogle hejser er målrettet stilladser ved lavere etagebyggeri, mens andre også er velegnede til byggeri af højhuse.

Hejsene er hurtige og effektive, og dermed sikrer de en problemfri arbejdsgang. Samtidig har de en række indbyggede sikkerhedsfunktioner, der gør dem sikre i brug. Dermed kan du trygt anvende dem til transport af både personer, byggematerialer og værktøj.​

​Få mere information om udlejning af hejs

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores udlejning af hejs, og hvis du har brug for en personhejs, materialehejs eller materialeplatform. Vi giver gerne professionel rådgivning og sammensætter en skræddersyet løsning til dig.

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på leje af den eller de ønskede hejser.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • LF Stilladser
  • Barberens Stilladser
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt