Hejs

Når det kommer til hejs på byggepladser, så er der ikke den opgave vi ikke kan klare.

Sikring, service og reparation af hejs
tilbydes

Når det kommer til hejs på byggepladser, så er der ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Hvad end det gælder personhejs, materialehejs eller transportplatforme, så har vi den nødvendige erfaring og viden til at varetage opgaven.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​
  • Unihejs

  • LF Stilladser

  • Barberens Stilladser

Din samarbejdspartner til vedligeholdelse og reparation af hejs

Med DS Sikring og Service som din samarbejdspartner behøver du altid kun at kontakte én person for at få opgaven klaret – nemlig os. Vi laver alt inden for hejs-service, og vi kan håndtere alt fra vedligeholdelse og elinstallationer til fejlfinding og reparation af hejs, og vi kører blandt andet ofte ud til kunder på Fyn, Sjælland og Jylland.

​Vi ved, at ingen opgave er den samme, og vi undersøger altid maskinerne med friske øjne. Dog ved vi også, at vores erfaring og kompetencer gør, at vi kan klare og løse langt de fleste problematikker.

Landsdækkende hejs-service

Vi giver altid en personlig og professionel hejs-service – og vi løser opgaver over hele landet. Der er som udgangspunkt ikke nogen opgaver, der er umulige at løse.

Ud over hejs-service, reparation og sikring af hejs udlejer vi også vores egne transportplatforme og materialehejs. Kort sagt: Hvis du står på byggepladsen og er stødt på et problem, så kontakt os. Så kan vi hjælpe dig.

Har du brug for kran service, så tilbyder vi også og laver alt inden for sikring af kran og reparation af kran. Derudover tilbyder vi også alt inden for byggepladsservice og leje af byggestrømstavle.​

Kontakt os og indhent et tilbud på reparation og sikring af hejs

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på reparation eller sikring af hejs, så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder attraktive priser på vores arbejde, som vi udfører i højeste kvalitet.​

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt