Sikring, service og reparation af hejs tilbydes

Når det kommer til hejs på byggepladser, så er der ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Hvad end det gælder personhejs, materialehejs eller transportplatforme, så har vi den nødvendige erfaring og viden til at varetage opgaven.

Din samarbejdspartner til vedligeholdelse og reparation af hejs

Med DS Sikring og Service som din samarbejdspartner behøver du altid kun at kontakte én person for at få opgaven klaret – nemlig os. Vi kan håndtere alt fra vedligeholdelse og elinstallationer til fejlfinding og reparation af hejs, og vi kører blandt andet ofte ud til kunder på Fyn, Sjælland og Jylland.

Vi ved, at ingen opgave er den samme, og vi undersøger altid maskinerne med friske øjne. Dog ved vi også, at vores erfaring og kompetencer gør, at vi kan klare og løse langt de fleste problematikker.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

Hejs.dk / loxam.dk  / Haki / Scanvogn / Brink EL / Linco VVS – BYG / Bolas Stilladser / Heibing Stilladser

Landsdækkende hejs-service

Vi giver altid en personlig og professionel hejs-service – og vi løser opgaver over hele landet. Der er som udgangspunkt ikke nogen opgaver, der er umulige at løse.

Ud over hejs-service, reparation og sikring af hejs udlejer vi også vores egne transportplatforme og materialehejs. Kort sagt: Hvis du står på byggepladsen og er stødt på et problem, så kontakt os. Så kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og indhent et tilbud på reparation og sikring af hejs

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på reparation eller sikring af hejs, så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder attraktive priser på vores arbejde, som vi udfører i højeste kvalitet.

Bliv kontaktet hurtigt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 29 91 72 11 eller sende os en e-mail til ds@dssikring.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.