Kraner

De er på alle byggepladser i hobetal – men hvem tager sig egentlig af kranerne.

Service, reparation og sikring af kran på byggepladser

​De er på alle byggepladser i hobetal – men hvem tager sig egentlig af kranerne, når det kommer til montering, sikring og reparation? Det gør vi hos DS Sikring og Service. Vi tilbyder både reparation, service og ikke mindst sikring af kran på byggepladser på Sjælland, Fyn og Jylland.

Vi kan løse enhver form for reparation af kran

Med DS Sikring og Service som din samarbejdspartner behøver du altid kun at kontakte én person for at få opgaven klaret – nemlig os. Vi kan håndtere alt fra vedligeholdelse og elinstallationer til fejlfinding og reparation af hejs, og vi kører blandt andet ofte ud til kunder på Fyn, Sjælland og Jylland.

Har du derimod brug for hjælp til byggepladsservice eller leje af byggestrømstavle, så har vi, hvad du skal bruge.

​Vi ved, at ingen opgave er den samme, og vi undersøger altid maskinerne med friske øjne. Dog ved vi også, at vores erfaring og kompetencer gør, at vi kan klare og løse langt de fleste problematikker.

Vores kunder og samarbejdspartnere:

  • Hejs.dk
  • loxam.dk
  • Haki
  • Scanvogn
  • Brink EL
  • Linco VVS – BYG
  • Bolas Stilladser
  • Heibing Stilladser​

Personlig og professionel kran-service

Vi giver altid en personlig og professionel kran-service – og vi løser opgaver over hele landet. Vi har kompetencerne til at tage os af de helt store opgaver, og vi er samtidig detaljeorienterede og grundige. På byggepladsen må der af sikkerhedsmæssige årsager aldrig gås på kompromis med kvaliteten. Vi tager os derfor tid til at gøre vores arbejde ordentligt.

Når det kommer til problemløsning på byggepladsen, så er vi altid den rette at kontakte.

Vores erfaring gør, at vi ved, at ingen opgave er den samme, og vi undersøger altid hver enkelt kran og dets specifikationer, inden vi går i gang med en eventuel reparation af kran. Vores erfaring gør dog også, at vi er sikre på, at vi kan klare og løse langt de fleste problematikker.

Kontakt os og få et tilbud på service, reparation og sikring af kran

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på kran-service, reparation og sikring af kran.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og udfører altid arbejdet i højeste kvalitet.

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt