KRANER

SIKRING OG REPARATION AF KRANER

De er på alle byggepladser i hobetal – men hvem tager sig egentlig af kranerne, når det kommer til montering, sikring og reparation? Dét gør vi.
Når det gælder kraner på byggepladser, så er der ikke det problem, som vi ikke kan løse. Vi kan bistå i en hver situation og varetager både opgaver indenfor elinstallationer, sikring og montering.

Vi har arbejdet med kranmontering og reparation siden 1997. Med DS Sikring og Service som din samarbejdspartner behøver du altid kun at kontakte os. Vi fungerer som din all-round problemløser og altmuligmand.

VORES KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE:

EN Stillads og Hejs / Hejs.dk / loxam.dk  / Ajos / Normas / Haki / Scanvogn / C G Jensen.

Vi giver altid en personlig og professionel service – og vi løser opgaver over hele landet. Vi har kompetencerne til at tage os af de helt store opgaver, og vi er samtidig detaljeorienterede og grundige. På byggepladsen må der af sikkerhedsmæssige årsager aldrig gås på kompromis med kvalitetet. Vi tager os derfor tid til at gøre vores arbejde ordenligt.

Når det kommer til problemløsning på byggepladsen, så er vi altid den rette at kontakte.

Vores erfaring gør, at vi ved, at ingen opgave er den samme, og vi undersøger altid hver enkelt kran og dets specifikationer. Vores erfaring gør dog også, at vi er sikre på, at vi kan klare og løse langt de fleste problematikker.

Bliv kontaktet hurtigt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 29 91 72 11 eller sende os en e-mail til ds@dssikring.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.