Byggepladsservice

Har du brug for professionel byggepladsservice på Sjælland, Jylland på Fyn?

Byggeplads­service udføres med over 20 års erfaring

Har du brug for professionel byggepladsservice på Sjælland, Jylland på Fyn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos DS Sikring og Service har vi mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig med enhver opgave, uanset om det er kranen, der skal repareres, eller om det er hejsen, der skal serviceres.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi løser mange forskelligartede opgaver på byggepladser, herunder blandt andet:

​Vi er specialister inden for industriel montage, sikring og reparationer, og vi lægger vægt på altid at tilbyde vores kunder en professionel og ikke mindst personlig service, der bliver skræddersyet til dine individuelle behov.

​Kontakt os og få en pris på den byggeplads­service du har behov for

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med en opgave på din byggeplads? Så er du altid meget velkommen til at tage fat i os hos DS Sikring og Service. Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores byggepladsservice.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget, og vi løser blandt andet opgaver for kunder på Fyn og Sjælland.

​Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og services.

Professionel og personlig service siden 2007

Dog har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Dette giver et unikt overblik over løsninger og dybdegående viden om materialer, fejlfinding og reparationer.

Hos DS Sikring og Service vil du få en professionel og personlig service, som er skræddersyet til lige netop dine maskiner og din situation.

DS Sikring og Service

​Byggepladsservice, personhejs, materialehejs

​og udlejning på Sjælland siden 2007.

Relevante certifikater

Telefon:

29 91 72 11

E-mail:

ds@dssikring.dk

Aagesvej 12, 4720 Baarse

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt