Byggepladsservice

Har du brug for professionel byggepladsservice på Sjælland, Jylland på Fyn?

Byggeplads­service udføres med over 20 års erfaring

Har du brug for professionel byggepladsservice på Sjælland, Jylland på Fyn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos DS Sikring og Service har vi mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig med enhver opgave, uanset om det er kranen, der skal repareres, eller om det er hejsen, der skal serviceres.

Vi er specialister inden for industriel montage, sikring og reparationer, og vi lægger vægt på altid at tilbyde vores kunder en professionel og ikke mindst personlig service, der bliver skræddersyet til dine individuelle behov.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi løser mange forskelligartede opgaver på byggepladser, herunder blandt andet:

Sikring, reparation og service af kran
Sikring, reparation og service af hejs
Udlejning af byggestrømstavle
Udlejning af andre tavler og kabler
Byggepladsservice

Kontakt os og få en pris på den byggeplads­service du har behov for

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med en opgave på din byggeplads? Så er du altid meget velkommen til at tage fat i os hos DS Sikring og Service. Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores byggepladsservice.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget, og vi løser blandt andet opgaver for kunder på Fyn og Sjælland.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og services.